Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Imagini teren constructii vanzare Centru. Poze vanzari teren constructie 1.723 mp. Vanzare terenuri Otopeni. Anunt teren intravilan vanzare (ID: 210605; 1)

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 1.723 m2 in zona Centru - Otopeni, Ilfov
Jan 22, 2018 Jan 22, 2018 RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre vanzare teren cu suprafata de 1723 mp si hala cu birouri cu suprafata totala de 830 mp LOCALIZARE: Terenul este localizat in zona centrala a orasului Otopeni, un mare avantaj fiind pozitionarea in planul secund al DN1. SUPRAFETE: Suprafata terenului este de 1723 mp avand o deschidere de 24 ml. Pe terenul de vanzare este ridicata o hala cu birouri cu suprafata de 830 mp avand destinatia Service Auto. DESTINATII: Datorita pozitionarii excelente terenul poate avea destinatie atat rezidentiala cat si comerciala sau industriala. Ca utilitai putem spune ca zona Otopeni dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa, curent electric 220V, curent electric 380V ACTE: Terenul detine carte funciara, rol fiscal si poseda numar cadastral. VECINATATI: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national ( DN1), drum urban, hotel, aeroport ( Henri Coanda), bar/ pub, restaurant. STRAZI: strazi amenajate ACCES: acces stradal cu orientare cardinala pe NORD. Agentia Imobiliara Realkom va ofera terenuri de vanzare in zona Otopeni, Corbeanca, Corbeanca-Ostratu. In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, terenul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: FLORIN STANICA MOBIL: 0736. 333. 063 E-MAIL: florin. stanica@realkom. ro WEB:

RealKom Agentie Imobiliara Oferta Vanzare Teren Cu Hala Otopeni-DN1 Comision 0%

Teren intravilan de 1.723 m2 in zona Centru - Otopeni, Ilfov

Teren intravilan de 1.723 m2. Deschidere de: 24 m.
ID: 210605 | actualizat acum 6 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 790.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Ilfov
  • Localitate: Otopeni
  • Zona: Centru
  • Reper: Dn1
  • Suprafata teren: 1.723 m2
  • Deschidere: 24 m
  • Amplasament: în cartier de Locuinte Noi
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze, Curent electric 220V, Curent electric 380V, Apa, Canalizare
  • Strazi: Amenajate
  • Acces: Stradal
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Contine constructie, Autorizatie de construire
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Comercial, Hala productie, Depozit
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Utilitati în zona, Parcare proprie

Alte informatii:

RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre vanzare teren cu suprafata de 1723 mp si hala cu birouri cu suprafata totala de 830 mp LOCALIZARE: Terenul este localizat in zona centrala a orasului Otopeni, un mare avantaj fiind pozitionarea in planul secund al DN1. SUPRAFETE: Suprafata terenului este de 1723 mp avand o deschidere de 24 ml. Pe terenul de vanzare este ridicata o hala cu birouri cu suprafata de 830 mp avand destinatia Service Auto. DESTINATII: Datorita pozitionarii excelente terenul poate avea destinatie atat rezidentiala cat si comerciala sau industriala. Ca utilitai putem spune ca zona Otopeni dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa, curent electric 220V, curent electric 380V ACTE: Terenul detine carte funciara, rol fiscal si poseda numar cadastral. VECINATATI: magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, drum national ( DN1), drum urban, hotel, aeroport ( Henri Coanda), bar/ pub, restaurant. STRAZI: strazi amenajate ACCES: acces stradal cu orientare cardinala pe NORD. Agentia Imobiliara Realkom va ofera terenuri de vanzare in zona Otopeni, Corbeanca, Corbeanca-Ostratu. In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, terenul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara. Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: FLORIN STANICA MOBIL: 0736. 333. 063 E-MAIL: florin. stanica@realkom. ro WEB:
  • Vanzare 790.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 210605 Agentia: Realkom Nume: Florin Stanica
Actualizata: acum 6 ani si 2 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 4035 ori Manager: Cristi Stanciu Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 892 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 3 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.01.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 11.02.2015 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare