Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Selimbar Sibiu. 11.800 mp teren de vanzare Sibiu. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren industrial in selimbar 11800 mp cu deschider

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 11.800 m2 (1.18 ha) in zona Selimbar - Sibiu
May 04, 2018 May 04, 2018 Teren intravilan cu destinatie industriala de vanzare in judetul Sibiu localitatea Vestem, cu o suprafata de 11800 mp, pozitionat in apropierea nodului rutier ce face legatura intre Sibiu, Ramnicu Valcea si Brasov dar si a viitoarei autostrazi Pitesti - Sibiu. Datorita pozitionarii excelente si cu o deschidere de aproximativ 220 metri liniari la DN1, terenul beneficiaza de vizibilitate sporita iesind in evidenta de la o distanta considerabila fara sa fie nevoie de investitie majora in publicitate. Aceasta proprietate dispune de un enorm potential economic, benefic dezvoltarii afacerii dvs, cu reale avantaje in ceea ce priveste expunerea si locatia, dublate si de avantajul facilitatii accesului prin benzile de decelerare si accelerare fiecare cu o lungime de 100 m. Utilizarea terenului poate fi comerciala dar si industriala, pe teren existand un proiect pentru o hala industriala cu o suprafata de 400 mp. Proprietatea dispune de toate dotarile si utilitatile precum gaz, curent, curent trifazic, canalizare, hidranti, iluminat, cablu internet, supraveghere video, suport pentru banner stradal, necesare desfasurarii diferitelor tipuri de afaceri. Terenul se afla la o distanta de aproximativ 10 km fata de orasul Sibiu, dar in imediata apropiere a statiilor peco ( MOL, Petrom, Socar si Gazprom ), a restaurantului Kaptan, fastfood-ul Subway si a hotelului Vestem. Valoarea terenului este de 530000 euro negociabil.

teren industrial in selimbar 11800 mp cu deschider

Teren intravilan de 11.800 m2 (1.18 ha) in zona Selimbar - Sibiu

Teren intravilan de 11.800 m2 (1.18 ha). Deschidere de: 220 m.
ID: 200192 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 530.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Suprafata teren: 11.800 m2 (1.18 ha)
  • Deschidere: 220 m

Alte informatii:

Teren intravilan cu destinatie industriala de vanzare in judetul Sibiu localitatea Vestem, cu o suprafata de 11800 mp, pozitionat in apropierea nodului rutier ce face legatura intre Sibiu, Ramnicu Valcea si Brasov dar si a viitoarei autostrazi Pitesti - Sibiu.
Datorita pozitionarii excelente si cu o deschidere de aproximativ 220 metri liniari la DN1, terenul beneficiaza de vizibilitate sporita iesind in evidenta de la o distanta considerabila fara sa fie nevoie de investitie majora in publicitate.
Aceasta proprietate dispune de un enorm potential economic, benefic dezvoltarii afacerii dvs, cu reale avantaje in ceea ce priveste expunerea si locatia, dublate si de avantajul facilitatii accesului prin benzile de decelerare si accelerare fiecare cu o lungime de 100 m.
Utilizarea terenului poate fi comerciala dar si industriala, pe teren existand un proiect pentru o hala industriala cu o suprafata de 400 mp.
Proprietatea dispune de toate dotarile si utilitatile precum gaz, curent, curent trifazic, canalizare, hidranti, iluminat, cablu internet, supraveghere video, suport pentru banner stradal, necesare desfasurarii diferitelor tipuri de afaceri.
Terenul se afla la o distanta de aproximativ 10 km fata de orasul Sibiu, dar in imediata apropiere a statiilor peco ( MOL, Petrom, Socar si Gazprom ), a restaurantului Kaptan, fastfood-ul Subway si a hotelului Vestem.
Valoarea terenului este de 530000 euro negociabil.
  • Vanzare 530.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200192 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1494 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 713 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 05.09.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei