Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Strand Sibiu. 1.650 mp teren de vanzare Sibiu. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren intravilan 1650 mp si deschidere de 30 m zon

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 1.650 m2 in zona Strand - Sibiu
May 14, 2018 May 14, 2018 Teren intravilan cu o suprafata de 1650 mp de vanzare in Sibiu zona Strand, cu doua deschideri de 30 metri liniari. Avand in vedere ca zona in care se afla terenul este o zona foarte linistita iar utilitatile sunt la aproximativ 200 m de teren, fac din acesta o oportunitate excelenta pentru investitie, construirea unui ansamblu rezidential de case insiruite si curte individuala sau de locuinte colective. Avantajele majore ale terenului sunt regimul de inaltime admis in zona, acesta fiind unul mediu, respectiv S+P+3+M conform pozitionarii sale actuale in UL3 si zona in care se afla, fiind situat la 10 minute de centrul orasului, in imediata apropiere a supermarket-urilor Kaufland, Penny Market si benzinarii. Zona se afla de asemenea in vecinatatea cartierului Strand, a constructilor noi de pe prelungirea strazii Sacel si a strazii Talmacel care traverseaza cartierul facand legatura cu cartierul Turnisor. Pretul de vanzare este 46.500 euro usor negociabil si din punct de vedere legal detine extras de carte funciara si incheiere de intabulare, certificat de urbanism si aviz de oportunitate favorabil pentru elaborarea PUZ-ului.

teren intravilan 1650 mp si deschidere de 30 m zon

Teren intravilan de 1.650 m2 in zona Strand - Sibiu

Teren intravilan de 1.650 m2. Deschidere de: 30 m.
ID: 213778 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 46.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Suprafata teren: 1.650 m2
  • Deschidere: 30 m

Alte informatii:

Teren intravilan cu o suprafata de 1650 mp de vanzare in Sibiu zona Strand, cu doua deschideri de 30 metri liniari.
Avand in vedere ca zona in care se afla terenul este o zona foarte linistita iar utilitatile sunt la aproximativ 200 m de teren, fac din acesta o oportunitate excelenta pentru investitie, construirea unui ansamblu rezidential de case insiruite si curte individuala sau de locuinte colective.
Avantajele majore ale terenului sunt regimul de inaltime admis in zona, acesta fiind unul mediu, respectiv S+P+3+M conform pozitionarii sale actuale in UL3 si zona in care se afla, fiind situat la 10 minute de centrul orasului, in imediata apropiere a supermarket-urilor Kaufland, Penny Market si benzinarii.
Zona se afla de asemenea in vecinatatea cartierului Strand, a constructilor noi de pe prelungirea strazii Sacel si a strazii Talmacel care traverseaza cartierul facand legatura cu cartierul Turnisor.
Pretul de vanzare este 46.500 euro usor negociabil si din punct de vedere legal detine extras de carte funciara si incheiere de intabulare, certificat de urbanism si aviz de oportunitate favorabil pentru elaborarea PUZ-ului.
  • Vanzare 46.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213778 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 882 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 168 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei