Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Sibiu Ocna Sibiului. 36.337 mp teren de vanzare Ocna Sibiului. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren 34800 mp in sibiu localitatea ocna sibiului

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 36.337 m2 (3.63 ha) in Ocna Sibiului, Sibiu
May 17, 2018 May 17, 2018 Teren extravilan de vanzare in Sibiu localitaea Ocna Sibiului, cu o suprafata totala de 36.337 mp, proprietatea are o suprafata mai mult decat generoasa este pretabila pentru agricultura, pensiune agro-turistica, amplasarea acesteia este intr-o zona cu o panorama deosebita asupra imrejurimilor fiind un bonus pentru o astfel de afacere, pentru construirea unui ansamblu rezidential, sau pentru un parc fotovoltaic care datorita orientarii spre sud-vest al terenului va avea productivitate sporita si eficienta beneficiind toata ziua de expunere la soare. Proprietatea este situata intr-o zona pitoreasca cu o priveliste frumoasa, pretabila pentru a deschide o mica afacere agro-turistica, pentru a construi o cabana sau pentru zona de agrement terenul oferind multiple posibilitati datorita ambientului deosebit, pe teren deja exista o constructie ce dispune de 7 camere cu o sala de mese, bucatarie foarte generoasa cat si bai. Utilitatile se afla pe teren, unde exista si un transformator in proprietate privata de 400 kw. Terenul dispune de mai multe constructii cu suprafete generoase ( necesita renovare ) unde cu usurinta se poate dezvolta o afacere in domeniul fermier deoarece constructiile de pe teren pot oferi adapost. Accesul catre aceasta proprietate se poate face in orice anotimp deoarece accesul se face pe un drum intretinut acesta fiind betonat. Pretul de vanzare al acestui teren este de 250.000 euro + TVA.

teren 34800 mp in sibiu localitatea ocna sibiului

Teren intravilan de 36.337 m2 (3.63 ha) in Ocna Sibiului, Sibiu

Teren intravilan de 36.337 m2 (3.63 ha). Deschidere de: 700 m.
ID: 215720 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 250.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Ocna Sibiului
  • Reper: Sat
  • Suprafata teren: 36.337 m2 (3.63 ha)
  • Deschidere: 700 m

Alte informatii:

Teren extravilan de vanzare in Sibiu localitaea Ocna Sibiului, cu o suprafata totala de 36.337 mp, proprietatea are o suprafata mai mult decat generoasa este pretabila pentru agricultura, pensiune agro-turistica, amplasarea acesteia este intr-o zona cu o panorama deosebita asupra imrejurimilor fiind un bonus pentru o astfel de afacere, pentru construirea unui ansamblu rezidential, sau pentru un parc fotovoltaic care datorita orientarii spre sud-vest al terenului va avea productivitate sporita si eficienta beneficiind toata ziua de expunere la soare.
Proprietatea este situata intr-o zona pitoreasca cu o priveliste frumoasa, pretabila pentru a deschide o mica afacere agro-turistica, pentru a construi o cabana sau pentru zona de agrement terenul oferind multiple posibilitati datorita ambientului deosebit, pe teren deja exista o constructie ce dispune de 7 camere cu o sala de mese, bucatarie foarte generoasa cat si bai.
Utilitatile se afla pe teren, unde exista si un transformator in proprietate privata de 400 kw.
Terenul dispune de mai multe constructii cu suprafete generoase ( necesita renovare ) unde cu usurinta se poate dezvolta o afacere in domeniul fermier deoarece constructiile de pe teren pot oferi adapost.
Accesul catre aceasta proprietate se poate face in orice anotimp deoarece accesul se face pe un drum intretinut acesta fiind betonat.
Pretul de vanzare al acestui teren este de 250.000 euro + TVA.
  • Vanzare 250.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215720 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 746 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 149 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei