Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Sibiu Porumbacu de Jos. 5.000 mp teren de vanzare Porumbacu de Jos. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren extravilan 5000 mp pe valea porumbacului de

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 5.000 m2 in Porumbacu de Jos, Sibiu
Aug 17, 2017 Aug 17, 2017 Teren intravilan 5000 mp de vanzare pe Valea Porumbacului de Jos judetul Sibiu, are o deschidere de 30 metri liniari la strada, iar suprafata acestuia este una plana. Accesul la proprietate se poate face din doua directii, de pe Valea Porumbacului si de pe Valea Avrigului. Platoul pe care este amplasat terenul este la 300 m de pensiunea Ghiocelul de pe Valea Avrigului, panorama fiind una superba, avand pe fundal Muntii Fagaras cu o priveliste excelenta asupra varfului Negoiu. Oportunitatea unei investitii este evidenta fiindca in imediata apropiere se afla vile si case, curentul este la limita proprietatii, accesul auto este facil facandu-se pe un drum de pamant bine intretinut. Imobilul care se va construi pe acest teren nu va putea fi niciodata eclipsat de alte cladiri ce s-ar putea construi in zona fiindca platoul ofera acest avantaj, iar privelistea minunata este un bonus. Zona este in plina dezvoltare, aceasta imbinand linistea rusticului cu utilitatea urbanului, raportul pret / calitate este unic, forma terenului si pozitia acestuia fiind avantajoase. Pretul de vanzare al terenului este de 54000 euro negociabil. Comision zero de la cumparator.

teren extravilan 5000 mp pe valea porumbacului de

Teren intravilan de 5.000 m2 in Porumbacu de Jos, Sibiu

Teren intravilan de 5.000 m2. Deschidere de: 30 m.
ID: 205893 | actualizat acum 6 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 54.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Porumbacu de Jos
  • Reper: Sat
  • Suprafata teren: 5.000 m2
  • Deschidere: 30 m

Alte informatii:

Teren intravilan 5000 mp de vanzare pe Valea Porumbacului de Jos judetul Sibiu, are o deschidere de 30 metri liniari la strada, iar suprafata acestuia este una plana.
Accesul la proprietate se poate face din doua directii, de pe Valea Porumbacului si de pe Valea Avrigului.
Platoul pe care este amplasat terenul este la 300 m de pensiunea Ghiocelul de pe Valea Avrigului, panorama fiind una superba, avand pe fundal Muntii Fagaras cu o priveliste excelenta asupra varfului Negoiu.
Oportunitatea unei investitii este evidenta fiindca in imediata apropiere se afla vile si case, curentul este la limita proprietatii, accesul auto este facil facandu-se pe un drum de pamant bine intretinut.
Imobilul care se va construi pe acest teren nu va putea fi niciodata eclipsat de alte cladiri ce s-ar putea construi in zona fiindca platoul ofera acest avantaj, iar privelistea minunata este un bonus.
Zona este in plina dezvoltare, aceasta imbinand linistea rusticului cu utilitatea urbanului, raportul pret / calitate este unic, forma terenului si pozitia acestuia fiind avantajoase.
Pretul de vanzare al terenului este de 54000 euro negociabil. Comision zero de la cumparator.
  • Vanzare 54.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205893 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 567 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 703 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei