Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Palas Constanta. 5.000 mp teren de vanzare Constanta. Anunturi teren intravilan de vanzare. 5000 mp – Bratianu - Dacia Renault - LIBER DE SARCINI ARHEOLOGIC

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 5.000 m2 in zona Palas - Constanta
Apr 22, 2021 Apr 22, 2021 eren intravilan, construibil, situat in zona industriala Palas, langa DACIA- RENAULT, in suprafata totala de 5000 mp, cu descarcare de sarcini arheologice executata. Liber de sarcini arheologice. POSIBILIATATE PARCELARE. Imobilul este amplasat in vecinatatea reprezentantei auto Renault de pe bulevardul I. C. Bratianu (iesirea din oras, catre Valu lui Traian) si este pretabil pentru diferite activitati comerciale. Procentul de ocupare a terenului (POT) maxim aprobat pentru P+4 este de 30%, iar pentru P+2 POT maxim aprobat ajunge la 60%. Coeficientul de utilizare a terenului (CUT) maxim aprobat este de 1, 5 (mp ADC/ mp teren) pentru constructii P+4 si 1, 8 pentru constructii P+2. Destinatiile aprobate pentru teren: institutii, servicii si echipamente publice de nivel supramunicipal, municipal, de sector si cartier. Companii si firme, servicii pentru intreprinderi, proiectare, cercetare, expertizare, consultanta in diferite domenii , profesionale, servicii sociale, colective si personale, sedii ale unor organizatii politice, profesionale etc. : lacasuri de cult, comert cu amanuntul, depozitare mic-gros, hoteluri, pensiuni, agentii de turism, restaurante, baruri, cofetarii, centre sportive si de recreere in spatii acoperite, parcaje la solsi multietajate, spatii libere pietonale, pasaje pietonale acoperite.
Oferta fata poza

5000 mp – Bratianu - Dacia Renault - LIBER DE SARCINI ARHEOLOGIC

Teren intravilan de 5.000 m2 in zona Palas - Constanta

Teren intravilan de 5.000 m2. Deschidere de: 50 m.
ID: 231304 | actualizat acum 2 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Palas
  • Reper: Reprezentanta renault
  • Suprafata teren: 5.000 m2
  • Deschidere: 50 m
  • Strazi: Neamenajate
  • Acte: Cadastru, Intabulare
  • Destinatie recomandata: Hala productie, Depozit
  • Vecinatati: Transport în comun, Utilitati în zona

Alte informatii:

eren intravilan, construibil, situat in zona industriala Palas, langa DACIA- RENAULT, in suprafata totala de 5000 mp, cu descarcare de sarcini arheologice executata. Liber de sarcini arheologice.
POSIBILIATATE PARCELARE.
Imobilul este amplasat in vecinatatea reprezentantei auto Renault de pe bulevardul I. C. Bratianu (iesirea din oras, catre Valu lui Traian) si este pretabil pentru diferite activitati comerciale.
Procentul de ocupare a terenului (POT) maxim aprobat pentru P+4 este de 30%, iar pentru P+2 POT maxim aprobat ajunge la 60%. Coeficientul de utilizare a terenului (CUT) maxim aprobat este de 1, 5 (mp ADC/ mp teren) pentru constructii P+4 si 1, 8 pentru constructii P+2.
Destinatiile aprobate pentru teren: institutii, servicii si echipamente publice de nivel supramunicipal, municipal, de sector si cartier. Companii si firme, servicii pentru intreprinderi, proiectare, cercetare, expertizare, consultanta in diferite domenii , profesionale, servicii sociale, colective si personale, sedii ale unor organizatii politice, profesionale etc. : lacasuri de cult, comert cu amanuntul, depozitare mic-gros, hoteluri, pensiuni, agentii de turism, restaurante, baruri, cofetarii, centre sportive si de recreere in spatii acoperite, parcaje la solsi multietajate, spatii libere pietonale, pasaje pietonale acoperite.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 231304 Nume: Catalin Alexandru Gasca
Actualizata: acum 2 ani si 12 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 6109 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 599 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.03.2021 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Oferte similare

  • de vanzare teren intravilan de 4300 m<sup>2</sup> in constanta
    Poarta 6, Constanta. Teren intravilan de 4300 m2. Deschidere de: 63.01 m.
    516.000 € de vanzare
  • Mai sunt inca 2 oferte de Terenuri intravilane de vanzare la pret comparabil, in Constanta.