Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Tiglari Sibiu. 600 mp teren de vanzare Sibiu. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren de constructii cu utilitati 600 mp sibiu zon

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 600 m2 in zona Tiglari - Sibiu
Jul 12, 2016 Jul 12, 2016 Teren intravilan cu o suprafata de 600 mp cu utilitati de vanzare in Sibiu zona Tiglari, cu o deschidere la strada asfaltata si iluminata public de 21 metri liniari, pozitionat intr-o zona exclusiva de case si vile iar conform Certificatului de Urbanism anul 2016, procentul de ocupare al terenului este de maxim 70% avand un regim de inaltime stabilit S+P+3+M. Pe strada unde se afla acest teren sunt predominante constructiile noi, fiind o zona foarte frumoasa si linistita, ferita de traficul cotidian al orasului, situata la o distanta de numai 5 minute de mers cu masina fata de centrul orasului si toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: magazine, banci, scoli, gradinite, farmacii, piata agroalimentara, biserica, statii de autobuz sau taxi. Utilitatile precum apa si canalizare se afla pe suprafata terenului pe care momentan se afla pomi fructiferi si se cultiva zarzavaturi iar curentul si gazul se afla in imediata apropiere la o distanta de aproximativ 20 metri liniari. Pretul de achizitionare pentru acest teren este de 33000 euro negociabil.

teren de constructii cu utilitati 600 mp sibiu zon

Teren intravilan de 600 m2 in zona Tiglari - Sibiu

Teren intravilan de 600 m2. Deschidere de: 21 m.
ID: 192986 | adaugat acum 7 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 33.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tiglari
  • Suprafata teren: 600 m2
  • Deschidere: 21 m

Alte informatii:

Teren intravilan cu o suprafata de 600 mp cu utilitati de vanzare in Sibiu zona Tiglari, cu o deschidere la strada asfaltata si iluminata public de 21 metri liniari, pozitionat intr-o zona exclusiva de case si vile iar conform Certificatului de Urbanism anul 2016, procentul de ocupare al terenului este de maxim 70% avand un regim de inaltime stabilit S+P+3+M.
Pe strada unde se afla acest teren sunt predominante constructiile noi, fiind o zona foarte frumoasa si linistita, ferita de traficul cotidian al orasului, situata la o distanta de numai 5 minute de mers cu masina fata de centrul orasului si toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: magazine, banci, scoli, gradinite, farmacii, piata agroalimentara, biserica, statii de autobuz sau taxi.
Utilitatile precum apa si canalizare se afla pe suprafata terenului pe care momentan se afla pomi fructiferi si se cultiva zarzavaturi iar curentul si gazul se afla in imediata apropiere la o distanta de aproximativ 20 metri liniari.
Pretul de achizitionare pentru acest teren este de 33000 euro negociabil.
  • Vanzare 33.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 192986 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 8 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 350 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 203 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei