Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Calea Cisnadiei Sibiu. 680 mp teren de vanzare Sibiu. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren intravilan 680 mp cu puz pe calea cisnadiei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 680 m2 in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 16, 2018 May 16, 2018 Teren intravilan de vanzare cu suprafata de 680 mp, cu PUZ, pe Calea Cisnadiei din Sibiu, cu deschidere de 19 metri liniari la frontul stradal, cu utilitati. Face parte din lotul destinat constructiei unei case / duplex, ramanand suficient spatiu pentru parcarea autoturismelor cat si pentru spatiu de recreere, inaltimea maxima admisa pentru acest teren este de 12 metri la cornisa superioara. Pozitionat intr-o zona exclusiva numai de case, iar conform Planului Urbanistic Zonal, indicatorii urbanistici propusi spre aprobare pentru acest lot au regimul de inaltime maxim admis: P+E+M iar procentul de ocupare al terenului este de maxim 45%., CUT de 1.3, conform PUZ aprobat de Primaria Orasului Cisnadie. Langa teren mai este o proprietate cu aceeasi suprafata si aceeasi deschidere, asta ar ajuta pe cineva care are nevoie de o suprafata mai mare, astfel se poate reparcela in trei parcele. Pe strada unde se afla, predomina constructiile noi, este o zona linistita aflata in plina dezvoltare imobiliara. Accesul la teren este deosebit de facil, proprietatea avand cota parte dintr-un drum privat cu latimea de 8 metri. Strada pe care este situat terenul este in curs de amenajare iar utilitatile apa, curent, gaz, canal sunt trase pe teren. Pretul de achizitionare este 51000 euro negociabil.

teren intravilan 680 mp cu puz pe calea cisnadiei

Teren intravilan de 680 m2 in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Teren intravilan de 680 m2. Deschidere de: 19 m.
ID: 212973 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 51.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Suprafata teren: 680 m2
  • Deschidere: 19 m

Alte informatii:

Teren intravilan de vanzare cu suprafata de 680 mp, cu PUZ, pe Calea Cisnadiei din Sibiu, cu deschidere de 19 metri liniari la frontul stradal, cu utilitati.
Face parte din lotul destinat constructiei unei case / duplex, ramanand suficient spatiu pentru parcarea autoturismelor cat si pentru spatiu de recreere, inaltimea maxima admisa pentru acest teren este de 12 metri la cornisa superioara.
Pozitionat intr-o zona exclusiva numai de case, iar conform Planului Urbanistic Zonal, indicatorii urbanistici propusi spre aprobare pentru acest lot au regimul de inaltime maxim admis: P+E+M iar procentul de ocupare al terenului este de maxim 45%., CUT de 1.3, conform PUZ aprobat de Primaria Orasului Cisnadie.
Langa teren mai este o proprietate cu aceeasi suprafata si aceeasi deschidere, asta ar ajuta pe cineva care are nevoie de o suprafata mai mare, astfel se poate reparcela in trei parcele.
Pe strada unde se afla, predomina constructiile noi, este o zona linistita aflata in plina dezvoltare imobiliara.
Accesul la teren este deosebit de facil, proprietatea avand cota parte dintr-un drum privat cu latimea de 8 metri.
Strada pe care este situat terenul este in curs de amenajare iar utilitatile apa, curent, gaz, canal sunt trase pe teren.
Pretul de achizitionare este 51000 euro negociabil.
  • Vanzare 51.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212973 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 909 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 669 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei