Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

vand teren Ultracentral Slatina. 694 mp teren de vanzare Slatina. Anunturi teren intravilan de vanzare. ideal investitie! teren 694 mp. zona taxe si impoz

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 694 m2 in zona Ultracentral - Slatina, Olt
Jul 16, 2018 Jul 16, 2018 Ritz Imobiliare va propune in reprezentare exclusiva, o proprietate deosebita cu imens potential in valorificarea investitiei dvs. materializata printr-un teren in suprafata de 694 mp,intravilan, situat in zona de blocuri, avand un front stradal de 48 ml . Aceasta proprietate unica si valoroasa se dovedeste prin pozitia ei cum banii dvs. sunt investiti in locul potrivit. Aflat la strada, excelent pozitionat, ofera avantajul expunerii foarte vizibile, pentru scop comercial, care te opreste in loc fara mult efort publicitar, iesind in evidenta de la o distanta destul de considerabila. Avand un amplasament langa Dir. de Taxe si Impozite cat si langa blocuri de locuinte si firme cunoscute din Slatina, parametrii urbanistici ar putea creste substantial, fapt ce ar permite o dezvoltare imobiliara foarte ampla. In acest sens terenul detine certificat de urbanism eliberat in decembrie 2017, si care permite constructia de imobile tip birouri, magazin, sediu firma . Utilizarea terenului poate fi comerciala dar si rezidentiala . Daca sunteti in cautarea unei oportunitati de afaceri, sau varianta inchirierii, ar trebui sa luati in calcul si aceasta proprietate ce are un enorm potential economic, benefic dezvoltarii afacerii dvs. Profitati acum de oportunitatea achizitionarii acestei proprietati, cu reale avantaje in ceea ce priveste expunerea si locatia, dublate de avantajul facilitatii accesului. Pretul de vanzare este de 115 euro/ mp. *pentru mai multe detalii si programare vizionari va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz la telefon sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea).

ideal investitie! teren 694 mp. zona taxe si impoz

Teren intravilan de 694 m2 in zona Ultracentral - Slatina, Olt

Teren intravilan de 694 m2. Deschidere de: 48 m.
ID: 209502 | actualizat acum 14 ore
 • Vanzare 115 €
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Olt
 • Localitate: Slatina
 • Zona: Ultracentral
 • Reper: Dir.de taxe si impozite-zahana
 • Suprafata teren: 694 m2
 • Deschidere: 48 m

Alte informatii:

Ritz Imobiliare va propune in reprezentare exclusiva, o proprietate deosebita cu imens potential in valorificarea investitiei dvs. materializata printr-un teren in suprafata de 694 mp,intravilan, situat in zona de blocuri, avand un front stradal de 48 ml .

Aceasta proprietate unica si valoroasa se dovedeste prin pozitia ei cum banii dvs. sunt investiti in locul potrivit. Aflat la strada, excelent pozitionat, ofera avantajul expunerii foarte vizibile, pentru scop comercial, care te opreste in loc fara mult efort publicitar, iesind in evidenta de la o distanta destul de considerabila.

Avand un amplasament langa Dir. de Taxe si Impozite cat si langa blocuri de locuinte si firme cunoscute din Slatina, parametrii urbanistici ar putea creste substantial, fapt ce ar permite o dezvoltare imobiliara foarte ampla.

In acest sens terenul detine certificat de urbanism eliberat in decembrie 2017, si care permite constructia de imobile tip birouri, magazin, sediu firma .

Utilizarea terenului poate fi comerciala dar si rezidentiala . Daca sunteti in cautarea unei oportunitati de afaceri, sau varianta inchirierii, ar trebui sa luati in calcul si aceasta proprietate ce are un enorm potential economic, benefic dezvoltarii afacerii dvs.

Profitati acum de oportunitatea achizitionarii acestei proprietati, cu reale avantaje in ceea ce priveste expunerea si locatia, dublate de avantajul facilitatii accesului.

Pretul de vanzare este de 115 euro/ mp.

*pentru mai multe detalii si programare vizionari va rugam sa contactati Consultantul agentiei Ritz la telefon sau la biroul agentiei din Slatina, Bld.A.I.Cuza, Bl.V31, Sc.A,Et.1,Ap.3 ( la Valcea).
 • Vanzare 115 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 209502 Agentia: Ritz Imobiliare Slatina Nume: Ritz Imobiliare Dragos
Actualizata: acum 14 ore Judet: Olt, Slatina Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Ritz Imobiliare Dragos Oferte în portofoliu: 50
Vizualizata de: 198 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.09.2017 Oferte în portofoliu: 50 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.18.2016 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare teren intravilan de 871 m<sup>2</sup> in slatina
  Slatina. Teren intravilan de 871 m2. Deschidere de: 16 m.
  299 € de vanzare
 • Mai sunt inca 5 oferte de Terenuri intravilane de vanzare la pret comparabil, in Slatina.