Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Vrancea Lepsa. 8.028 mp teren de vanzare Lepsa. Anunturi teren intravilan de vanzare. Lepsa - Teren intravilan, 8028 mp - 59. 000 euro

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 8.028 m2 in Lepsa, Vrancea
Oct 11, 2018 Oct 11, 2018 Lepsa (Vrancea) - Teren intravilan in suprafata de 8. 028 mp. Terenul este situat pe malul Raului Putna, intre localitatile Lepsa si Gresu, si este marginit la Nord, de proprietati pe care se afla case de vacanta, la Vest si Est, de doua paraie si la Sud, de raul Putna. Intre hotarul de sud al terenului si Raul Putna este o lunca in latime de cca 30 m, pe care se afla o liziera de arbusti – un loc superb de promenada si recreere. Terenul este usor terasat, cu o inclinatie de cca 28 grade, care ii confera o expunere la soare pe toata durata zilei. Acesta este imprejmuit in cea mai mare parte. In partea opusa, respectiv pe malul opus al Raului Putna se afla o priveliste superba – Muntii Vrancei, impaduriti. Pe proprietate, la extremitatea Nordica, se afla un stejar secular - monument al naturii. Terenul se preteaza activitatilor turistice, case de vacanta dar si activitatii de acvacultura cu acces la Raul Putna. Se poate, de asemenea, lotiza. Accesul se face din DN2D – Targu Secuiesc – Focsani. Este asigurat accesul la utilitati, existand alimentarea cu energie electrica asigurata prin contract.

Lepsa - Teren intravilan, 8028 mp - 59. 000 euro

Teren intravilan de 8.028 m2 in Lepsa, Vrancea

Teren intravilan de 8.028 m2. Deschidere de: 127 m.
ID: 119237 | actualizat acum 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
prezentare anunt imobiliar
  • Vrancea
  • Localitate: Lepsa
  • Reper: De vile
  • Suprafata teren: 8.028 m2
  • Deschidere: 127 m
  • Utilitati: Gaze, Curent electric 220V, Apa

Alte informatii:

Lepsa (Vrancea) - Teren intravilan in suprafata de 8. 028 mp. Terenul este situat pe malul Raului Putna, intre localitatile Lepsa si Gresu, si este marginit la Nord, de proprietati pe care se afla case de vacanta, la Vest si Est, de doua paraie si la Sud, de raul Putna. Intre hotarul de sud al terenului si Raul Putna este o lunca in latime de cca 30 m, pe care se afla o liziera de arbusti – un loc superb de promenada si recreere. Terenul este usor terasat, cu o inclinatie de cca 28 grade, care ii confera o expunere la soare pe toata durata zilei. Acesta este imprejmuit in cea mai mare parte. In partea opusa, respectiv pe malul opus al Raului Putna se afla o priveliste superba – Muntii Vrancei, impaduriti. Pe proprietate, la extremitatea Nordica, se afla un stejar secular - monument al naturii.
Terenul se preteaza activitatilor turistice, case de vacanta dar si activitatii de acvacultura cu acces la Raul Putna. Se poate, de asemenea, lotiza. Accesul se face din DN2D – Targu Secuiesc – Focsani. Este asigurat accesul la utilitati, existand alimentarea cu energie electrica asigurata prin contract.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 119237 Agentia: Coriax Nume: Paul DOGARU
Actualizata: acum 8 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Paul Dogaru Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2855 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Numar agenti: 1 Articole: 1; Comentarii:
Listata initial în: 27.02.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 04.18.2012 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei