Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

vand teren Calea Dumbravii Sibiu. 912 mp teren de vanzare Sibiu. Anunturi teren intravilan de vanzare. teren intravilan in sibiu 900 mp zona calea dumbra

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Teren intravilan de 912 m2 in zona Calea Dumbravii - Sibiu
Jul 13, 2015 Jul 13, 2015 Teren intravilan de vanzare in Sibiu cu o suprafata de 912 mp situat intr-o locatie de exceptie in imediata apropiere a parcului Sub Arini, intr-o zona predominant de case, situat pe o strada adiacenta, beneficiind pe de o parte de acces usor catre toate zonele orasului si pe de alta parte de liniste, fiind ferit de zgomotul si agitatia unei strazi principale, acesta avand in apropiere scoli, gradinite, la 10 minute de mers pe jos se afla Bulevardul Mihai Viteazu unde se pot gasi magazine, banci si multe alte institutii de interes public. Avand o suprafata de generoasa cu o deschidere de 18 m la strada, acesta este ideal pentru resedinta unei familii care isi doreste o curte mare plina de vegetatie sau chiar pentru doua familii care doresc sa locuiasca in apropiere, conform PUZ-ului pe teren se poate construi un imobil cu un regim de inaltime de P+2+M, iar coeficientul de ocupatie al terenului fiind 40%, astfel amprenta imobilului putand fi 360 mp. Strada pe care este situat acest teren este una din cele mai linistite din zona Calea Dumbravii, fiind asfaltata, iluminata, suficent de lata, are trotuare, gaz, apa, canalizare si bineinteles curent, astfel toate utilitatile fiind existente pe teren. Acesta se poate achizitiona la pretul de 298000 euro.

teren intravilan in sibiu 900 mp zona calea dumbra

Teren intravilan de 912 m2 in zona Calea Dumbravii - Sibiu

Teren intravilan de 912 m2. Deschidere de: 18 m.
ID: 164589 | actualizat acum 8 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 298.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Dumbravii
  • Suprafata teren: 912 m2
  • Deschidere: 18 m

Alte informatii:

Teren intravilan de vanzare in Sibiu cu o suprafata de 912 mp situat intr-o locatie de exceptie in imediata apropiere a parcului Sub Arini, intr-o zona predominant de case, situat pe o strada adiacenta, beneficiind pe de o parte de acces usor catre toate zonele orasului si pe de alta parte de liniste, fiind ferit de zgomotul si agitatia unei strazi principale, acesta avand in apropiere scoli, gradinite, la 10 minute de mers pe jos se afla Bulevardul Mihai Viteazu unde se pot gasi magazine, banci si multe alte institutii de interes public.
Avand o suprafata de generoasa cu o deschidere de 18 m la strada, acesta este ideal pentru resedinta unei familii care isi doreste o curte mare plina de vegetatie sau chiar pentru doua familii care doresc sa locuiasca in apropiere, conform PUZ-ului pe teren se poate construi un imobil cu un regim de inaltime de P+2+M, iar coeficientul de ocupatie al terenului fiind 40%, astfel amprenta imobilului putand fi 360 mp. Strada pe care este situat acest teren este una din cele mai linistite din zona Calea Dumbravii, fiind asfaltata, iluminata, suficent de lata, are trotuare, gaz, apa, canalizare si bineinteles curent, astfel toate utilitatile fiind existente pe teren.
Acesta se poate achizitiona la pretul de 298000 euro.
  • Vanzare 298.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 164589 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 422 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 630 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.12.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei